Hva koster en nettside?

Vi designer nettsider fra bunnen av og tilpasser nettsiden etter dine behov og ønsker.

Sjekk enkelt pris med vår priskalkulator!

Behov og innhold

En nettside bygges etter kundens ønsker og behov og det kan ta alt fra 1 dag for de aller minste, til mange uker for større prosjekter. Det er derfor umulig å gi en pris uten å først få informasjon om hva du som kunde ønsker. Prisen gjenspeiler det antall timer vi ser for oss å bruke på design, produksjon av innhold og oppsett av alle parametere basert på designplattform.

Fast pris

Alle nettsider vi leverer er basert på en fastpris som du som kunde mottar i forkant av oppstart. Du kan derfor være trygg på at den prisen du får, er den du kommer til å betale. Unntaket er hvis det ila prosessen tilkommer ønsker eller andre behov enn først avtalt. Du vil uansett bli informert i forkant om eventuelle endringer i pris.

Driftsavtale

Alle nettsider leveres med obligatorisk driftsavtale. Denne avtalen dekker en rekke elementer som er nødvendige for å drifte en nettside. Eksempler: webhotel, sikkerhet, backup, teknisk support, SSL sertifikat, etc

Alltid fast pris

Vi gir alltid fast pris på design av nettsider. Prisen baseres på en gjennomgang med deg der vi finner ut hvilke behov din nettside skal dekke, samt størrelse, innhold og funksjonalitet.

digitec media as

Jordbærsletta 34

1410 Kolbotn


22 12 00 11

post@digitec.no