Google Business

En av de enkleste virkemidlene for å oppnå bedre synlighet på nett

En optimalisert Google Business-profil vil bidra til å forbedre bedriftens synlighet betraktelig, øke trafikken til nettstedet ditt, generere flere kunder og styrke din generelle SEO-strategi.

Hvorfor Google Business er viktig for bedriftens synlighet

Google Business er en plattform levert av Google som lar bedrifter opprette og administrere sin online tilstedeværelse. Det er et verktøy som gjør det mulig å administrere og oppdatere informasjonen som vises om bedriften deres i Google-søkeresultater og i Google Maps

Google Business er spesielt nyttig for lokale bedrifter som ønsker å bli funnet av personer som søker etter produkter eller tjenester i sitt område. Ved å opprettholde en oppdatert og korrekt bedriftsprofil, vil bedriften forbedre sin synlighet i lokale søk og tiltrekke seg flere kunder.

VI HJELPER DEG

Øk din synlighet med en SEO optimalisert Google Business konto

Bedre synlighet i lokale søkeresultater

Ved å opprette en Google Business-profil og oppdatere den med riktig og relevant informasjon, øker sjansene betraktelig for at bedriften vises i lokale søkeresultater. Dette er spesielt viktig for bedrifter som ønsker å tiltrekke seg kunder i sitt geografiske område.

Øker salg gjennom kundereferanser

Google Business gir kunder muligheten til å legge inn referanser som vil være synlig

for alle som ser profilen din. Bedrifter med mange anmeldelser vil ha en stor fordel i forhold til konkurrenter da kundereferanser er noe av det viktigste for at nye kunder skal velge nettopp deg

Lokal søkeoptimalisering i Google

Google Business-profilen gir deg muligheten til å inkludere relevante søkeord, beskrivelser og kategorier for bedriften din. Dette hjelper Google å forstå bedriftens relevans for lokale søk og forbedrer sjansene for at du vises når noen søker etter produkter eller tjenester som du tilbyr i ditt område.

22 12 00 11

post@digitec.no

KONTAKTINFO


Jordbærsletta 34

1410 Kolbotn

Org.nr: 920345182 


© 2022 by Digitec.no / All Rights Reserved