VI LEVER AV FORNØYDE KUNDER

Et markedsbyrå for deg som driver en mindre bedrift !

Vi er et lite markedsføringsbyrå som kun har fokus på å hjelpe mindre bedrifter som ønsker bistand eller hjelp til markedsføring. Vår typiske kunde er bedrifter mellom 1 - 20 ansatte og som oftest uten egen kompetanse eller budsjetter til å leie inn større markedsbyråer for hjelp.

Vi har ikke lykkes før du som kunde har fått god effekt av din markedsføring. Derfor bretter vi opp ermene hver eneste dag for å hjelpe mindre bedrifter til å lykkes med digital markedsføring!

Roger Brustol, Daglig leder

Hva får du ved å velge oss?

Kundeservice

Vi legger vår stolthet i å yte god kundeservice og ha stor fleksibilitet i det vi gjør. Du som kunde skal oppleve oss som din partner. Vi ønsker at du skal lykkes, for det er først da vi har gjort jobben vår.

Hyggelige priser

Vi har svært konkurransedyktige priser på våre tjenester og vi gir deg alltid en fastpris så langt det lar seg gjøre. Du vet på forhånd hva alt vil koste.

Fleksibilitet

Vi gjør det vi kan for å tilpasse oss alle våre kunder og det å være fleksibel med tanke på både løsninger, prosjekter og gjennomføring. Din hverdag skal bli enklere ved å samarbeide med oss, ikke vanskeligere.

Enket og effektivt

Vi jobber etter prinsippet "start enkelt og bygg på". Markedsføring er komplekst, men det kan samtidig gjøres enkelt og svært effektivt. Det er viktig at du ser effekten av det vi gjør, så kan du senere bygge på.

Gode referanser

Vi har fornøyde kunder som liker måten vi jobber på, eierskapet vi tar i forhold til kunden og de resultatene vi oppnår. I tillegg får vi mye bra tilbakemeldinger på den jobben vi gjør og det vi leverer.

Forutsigbarhet

Du vet alltid hva vi gjør, hvorfor og hva det koster deg som kunde FØR vi starter. Ingen overraskelser for deg som kunde.


KONTAKT OSS

Ta kontakt for informasjon om priser eller våre tjenester

Telefon

22 12 00 11

Epost

post@digitec.no

JAN KIDA

"De designet en ny og flott nettside til oss og fikset alt det praktiske. God kundeservice og flott utført jobb til en svært hyggelig pris"

digitec media as

Jordbærsletta 34

1410 Kolbotn


22 12 00 11

post@digitec.no