MARKEDSFØRING FOR MINDRE BEDRIFTER

Vi genererer nye kunder til din bedrift?

Vi gjør deg synlig på nett og i sosiale medier!

Digitec Media er et markedsbyrå som hjelper mindre bedrifter med å generere nye kunder gjennom smart og effektiv markedsføring på nett og i sosiale medier.

Våre tjenester dekker det du trenger for å generere nye kunder til din bedrift. Vår kundegruppe består mest av bedrifter 1 - 20 ansatte. Vi tilpasser oss ditt behov og ønsker samt ditt budsjett.

Kom i gang med digital markedsføring

Webdesign

Vi designer nye nettsider med tanke på å generere nye kunder til din bedrift. Rimelige priser, ferdig levert på nett.

Sosiale medier

Annonsering på Facebook og Instagram er et must for å nå ut til nye kunder. Vi hjelper deg med alt fra design, oppsett og annonsering.

Google

Vi gjør bedriften mer synlig i Google søk gjennom optimalisering av nettside, Google business samt annonsering på Google

Kampanjer

Bruk av landingsider i kombinasjon med annonsering på Facebook eller Instagram gir en mye større effekt enn kun en annonse på soiale medier

Nyhetsbrev

Kanskje du sitter på en gullgruve? Nyhetsbrev er det som har desidert høyes ROI. Har du store kundelister har du store muligheter. Hvis ikke er det på tide å starte med nyhetsbrev!

Digital strategi

Dette er det viktigste vi hjelper deg med. Hvordan navigere i jungelen av ulike løsninger og digitale plattformer. Hva skal til for å nå ut til nye kunder? Hvordan gjør du det, og hva starter du med?

Kontakt oss!

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å vite hvordan du kan benytte markedsføring på en enkel og effektiv måte

Telefon

22 12 00 11

Epost

post@digitec.no

"For å markedsføre oss bedre tok vi kontakt med Digitec Media etter mye godord fra andre. Vi trengte en hjemmeside til bruk av blogg, hjelp til Facebook annonsering, Instagram og nyhetsbrev. Vi har fått et flott resultat og god opplæring av de diverse elementene underveis. Samarbeidet med Digitec Media har vært upåklagelig og profesjonelt. Kunnskapen om design og oppsett har gitt en flott plattform for oss."

Vi er storfornøyde!

INGER-LISE LORENTZEN

Happy Homes Torshov

"Vi hadde behov for en ny nettside, og fikk en anbefaling om å sjekke ut Digitec Media. De designet en ny og flott nettside til oss og fikset alt det praktiske. God kundeservice og flott utført jobb til en svært hyggelig pris."

Superfornøyd!

JAN KIDA

Sudden Pitch

Vi trengte sårt en oppgradering av hjemmesiden vår og kom i kontakt med Digitec Media. Det er vi strålende fornøyd med, vi fikk god veiledning til oppsett, innhold og design. Hjemmesiden ble levert til tiden og samarbeidet fungerte veldig bra! Fått supre tilbakemeldinger av beboere om at siden er enkel å navigere på og ser fresh ut.

Tusen takk for super jobb!

STYRELEDER KOLSRUD

Kolsrud borettslag

Jeg trengte å få gjort en hastejobb - på en Firma-Logo - og Digitec leverte meget bra på design-spesifikasjoner, pris og tid.

Toppers!

HÅVARD TREMYR

Turnaround Sound


Hvordan starter du ?

Hva trenger du ?

Hva koster det ?

Vi svarer deg på de spørsmålene du har!

Råd er alltid gratis hos oss!

Uansett hva du ønsker, så vil du få gode råd om hvordan du effektivt kan generere nye kunder samt bygge din merkevare og synlighet på nett og i sosiale medier!

digitec media as

Jordbærsletta 34

1410 Kolbotn


22 12 00 11

post@digitec.no