Kundereferanser

Vi har en soleklar visjon - fornøyde kunder ALLTID

"For å markedsføre oss bedre tok vi kontakt med Digitec Media etter mye godord fra andre. Vi trengte en hjemmeside til bruk av blogg, hjelp til Facebook annonsering, Instagram og nyhetsbrev. Vi har fått et flott resultat og god opplæring av de diverse elementene underveis. Samarbeidet med Digitec Media har vært upåklagelig og profesjonelt. Kunnskapen om design og oppsett har gitt en flott plattform for oss."

Vi er storfornøyde!

INGER-LISE LORENTZEN

Happy Homes Torshov

"Vi hadde behov for en ny nettside, og fikk en anbefaling om å sjekke ut Digitec Media. De designet en ny og flott nettside til oss og fikset alt det praktiske. God kundeservice og flott utført jobb til en svært hyggelig pris."

Superfornøyd!

JAN KIDA

Sudden Pitch

Vi trengte sårt en oppgradering av hjemmesiden vår og kom i kontakt med Digitec Media. Det er vi strålende fornøyd med, vi fikk god veiledning til oppsett, innhold og design. Hjemmesiden ble levert til tiden og samarbeidet fungerte veldig bra! Fått supre tilbakemeldinger av beboere om at siden er enkel å navigere på og ser fresh ut.

Tusen takk for super jobb!

STYRELEDER KOLSRUD

Kolsrud borettslag

Jeg trengte å få gjort en hastejobb - på en Firma-Logo - og Digitec leverte meget bra på design-spesifikasjoner, pris og tid.

Toppers!

HÅVARD TREMYR

Turnaround Sound

22 12 00 11

post@digitec.no

KONTAKTINFO


Jordbærsletta 34

1410 Kolbotn

Org.nr: 920345182 


© 2022 by Digitec.no / All Rights Reserved