WEBDESIGN TIL FASTE LAVE PRISER

Kundeprosjekter

Arca

Arca driver innen helserelaterte tjenester for bedrifter og idrettslag. De ønsket en omfattende nettside på over 40 sider der alle deres tjenester ble presentert

Jotunheimen Domes

Bedrift innen reiselivsnæringen som ønsket en nettside som synliggjorde deres fantastiske muligheter for overnatting i den norske fjellheimen. Det visuelle inntrykket med bilder ble et viktig tema for denne siden.

Takstfabrikken

En av de største takstbedriftene i nord som vi har et samarbeid med på markedsføring. Ny nettside der vi benytter ulike verktøy for markedsføring og bruk av sosiale medier.


Batteri Olsen

En landskjent bedrift i Skien som trengte en ny og oppgradert nettside for å synliggjøre ny satsning på både nettbutikk og nytt produktutvalg innen hus, hjem og fritid


The Sudden Pitch

Et band som reiser land og strand trengte en ny nettside for å markedsføre seg og sin musikk til både publikum og arrangører. Enkel side der bandet presenteres


Bendixen Bygg- og boligtakst

Takstbedrift i Molde som ønsket en enkel nettside der de kunne presentere bedriften og side tjenester

Motta prisestimat på oppgradering av DIN nettside!


Send oss din nettsides adresse i skjemaet under!

Har du ikke nettside fra før, så fyll ut skjemaet uten en nettside URL, så tar vi kontakt med deg!

TILBAKEMELDINGER

Kundereferanser

"Vi hadde behov for en ny nettside, og fikk en anbefaling om å sjekke ut Digitec Media. De designet en ny og flott nettside til oss og fikset alt det praktiske. God kundeservice og flott utført jobb til en svært hyggelig pris."

Superfornøyd!

JAN KIDA

Sudden Pitch

TILBAKEMELDINGER

Kundereferanser

Jeg trengte å få gjort en hastejobb - på en Firma-Logo - og Digitec leverte meget bra på design-spesifikasjoner, pris og tid.

Toppers!

HÅVARD TREMYR

Turnaround Sound

TILBAKEMELDINGER

Kundereferanser

Vi trengte sårt en oppgradering av hjemmesiden vår og kom i kontakt med Digitec Media. Det er vi strålende fornøyd med, vi fikk god veiledning til oppsett, innhold og design. Hjemmesiden ble levert til tiden og samarbeidet fungerte veldig bra! Fått supre tilbakemeldinger av beboere om at siden er enkel å navigere på og ser fresh ut.

Tusen takk for super jobb!

STYRELEDER KOLSRUD

Kolsrud borettslag

TILBAKEMELDINGER

Kundereferanser

"For å markedsføre oss bedre tok vi kontakt med Digitec Media etter mye godord fra andre. Vi trengte en hjemmeside til bruk av blogg, hjelp til Facebook annonsering, Instagram og nyhetsbrev. Vi har fått et flott resultat og god opplæring av de diverse elementene underveis. Samarbeidet med Digitec Media har vært upåklagelig og profesjonelt. Kunnskapen om design og oppsett har gitt en flott plattform for oss."

Vi er storfornøyde!

INGER-LISE LORENTZEN

Happy Homes Torshov

digitec media as

Jordbærsletta 34

1410 Kolbotn


22 12 00 11

post@digitec.no