BRUK AV COOKIES

En cookie er en liten tekstfil som lagres på PC-en din av nettsteder du besøker. Cookies brukes blant annet til å gi brukere tilgang til ulike funksjoner på nettstedet, og er en vanlig metode for å logge hvilke sider som besøkes på et nettsted.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser - i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

digitec.no bruker følgende cookies:

 

Google Analytics _utma _utmb _utmc _utmz

Dette er tredjeparts-cookies fra Google Analytics. Disse brukes for å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes.

Les mer her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=no

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Digitec Media AS samler inn og bruker personopplysninger om deg.

 

 

Linker på www.digitec.no som leder til nettsider som er eid og driftet av andre virksomheter er ikke en del av vårt ansvar. Vi har ikke innsyn i og behandler ikke personopplysninger som legges inn på disse nettstedene.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne personvernerklæringen, eller til hvordan vi behandler personopplysninger,

kan du kontakte oss på post@digitec.no. 

 

1. Behandlingsansvarlig

Digitec Media AS er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

 

2. Formålet med behandlingen

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, bestille nedlastbare guider, infomateriell, melde seg på arrangementer, registrere osv. 

Vi vil bruke opplysningene om deg til noen av de følgende formålene:

  • Bruk av e-postadresser til utsending av nyhetsbrev 

  • Gi deg informasjon om webinar, arrangementer, nyhetsartikler

  • Fakturering

  • Utsendelse av tilbud og avtaler 

3. Hvilke opplysninger behandles?

Identifiserbar informasjon
Vi samler inn og behandler følgende opplysninger: 

Firmanavn

Kontaktperson i firma

E-postadresse

Telefonnummer

Firmaadresse

Organisasjonsnummer

Dette benyttes i forhold til fakturering, CRM system, utsendelse av avtaler, tilbud, nyhetsbrev, tilbud, artikler, og generelt markedsføring.

Hvis du f.eks sender oss en forespørsel via skjema fra nettside eller e-post, vil den informasjonen du oppgir bli lagret i vårt CRM system.

Når du besøker Digitec Media sine nettsider registreres din IP-adresse. Vi benytter ikke denne opplysningen direkte til deg som bruker. Opplysningene bruker vi til å administrere og vedlikeholde sidene våre. Eksempler på hva statistikken gir svar på er: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, søkeord, hvilke nettsider brukerne kommer fra og hvilke nettleser som benyttes. Det gjør det mulig for oss å utarbeide stadig bedre og mer brukervennlige tilbud.

 

COOCKIES

Vi bruker Google Analytics for å samle informasjon om brukerne slik at vi kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet og videreutvikle informasjonstilbudet på nettsiden. Denne informasjonen hentes fra datamaskinens nettleser og kan omfatte IP-adresse, operativsystem, nettleserprogramvare, skjermoppløsning og avsendernettside. 

4. Tilgang til informasjonen

For å sikre oss at behandlingen av opplysninger hos oss skjer på en sikker måte, er det kun spesielt godkjente personer som har tilgang til informasjonen du gir oss. Vi vil ikke avsløre, selge, distribuere, leie ut, lisensiere, dele eller videresende opplysninger eller personlig informasjon til noen tredjepart andre enn de som har avtale og leverer tjenester til Innovasjon Norge, med mindre vi har et uttrykkelig samtykke fra deg til det. 

Digitec Media AS benytter følgende applikasjoner/system der personopplysningene (som nevnt over) kan ligge

  • Dropbox (dokumentlagring/CRM)

  • Mailchimp (Nyhetsbrev)

  • Wix (webdesign)

  • Fiken (regnskap/CRM)

  • Microsoft Outlook (e-post)
     

Vi vil ikke dele personopplysninger med våre distribusjonspartnere i større utstrekning det som er nødvendig for å fullføre formålet, for eksempel utsending av nyhetsbrev, fakturering, etc

5. Direkte markedsføring

Det er frivillig å abonnere på nyhetsbrev fra Digitec Media AS. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via en link i nyhetsbrevet. Vi tillater ikke en tredjepart å bruke dine personopplysninger for markedsførings- eller kommunikasjonsformål.

6. Dine rettigheter

Alle personer som spør har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller det ikke er adgang til å behandle dem, kan du også be Digitec Media om å rette opplysningene. Se kontaktopplysninger innledningsvis i erklæringen.

Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler og ikke utover lovens rammer. Vi sletter personopplysninger når en bruker gir beskjed om at han/hun ikke lenger ønsker å benytte tjenesten.  For eksempel vil din e-post adresse som benyttes til utsending av nyhetsbrev slettes når du sier opp abonnementet, men også dersom vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Andre personopplysninger som ikke er knyttet til et aktivt abonnement vil bli slettet senest etter ett år.

7. Samtykke, lovvalg og verneting

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av våre nettsider. Vi krever at brukere aksepterer å overholde erklæringen som en del av vår relasjon. 

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne Personvernerklæringen, herunder overføres til databehandlere og tredjeparter som beskrevet i erklæringen. 

Du samtykker i at eventuelle tvister skal behandles av domstol i Oslo i samsvar med lovene i Norge, med mindre annet følger av preseptorisk lokal rett.

13. Endringer i erklæringen

Digitec Media AS forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen så vel som eksisterende informasjon oppbevart av Innovasjon Norge. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se “Sist oppdatert” øverst på denne siden.

Sist oppdatert: 17.03.2018

22 12 00 11

post@digitec.no

Besøksadresse:

Apotekergata 10

0180 OSLO