NY OG FRESH HJEMMESIDE TIL DIN BEDRIFT

PRISER FRA 

Kr 5 900,-

Kr.390,- pr mnd

NETTSIDER & WEBDESIGN

Nettsiden er en av de viktigste enkeltfaktorene i din markedsføring og profilering av din bedrift. Det er din fasade utad og i de fleste tilfeller, potensielle nye kunders aller første møte med din bedrift.

Et godt førsteinntrykk er derfor veldig viktig.

Annonsering i Facebook, andre sosiale medier, nyhetsbrev, kampanjer, etc, er avhengig av en god nettside for å fungere, fordi det er nettopp samspillet mellom disse som skaper effektiv markedsføring som fungerer.

DET VIKTIGE FØRSTEINNTRYKKET

Nettsiden er i dag det viktigste bindeleddet mellom deg og dine kunder. Den er som oftest det aller første møte potensielle kunder har med din bedrift. Den er din «fasade» utad og er dermed en svært viktig faktor for å tiltrekke seg nye kunder. Vi sørger for at førsteinntrykket presenterer din bedrift på en god og profesjonell måte.

BEGYNN ENKELT OG UTVID SENERE

Hvis ikke behovet ditt er en stor nettside med mye funksjonalitet, hvorfor skal du da betale mer enn du trenger? Vi opplever at mange kunder rett og slett klarer seg med enkle nettsider, og anbefaler heller å bruke litt mer på å drive trafikk til nettsiden isteden. Alle våre nettsider kan i ettertid kan utvides i både størrelse og funksjonalitet. Begynn enkelt til en lav kostnad, og utvid senere ved behov.

TILPASSET MOBIL

Alle våre sider er selvfølgelig optimalisert for visning på mobile enheter. Når vi designer nettsider har vi alltid fokus på at de skal fungere godt på mobiltelefoner. De aller fleste benytter mobil når de surfer på nett, og derfor er dette ekstra viktig. 

SØKEMOTOROPTIMALISERT

Vi optimaliserer alle våre sider for Google søkemotor. Dette er en viktig og omfattende jobb som er helt nødvendig for at nettopp din side skal bli så synlig som mulig i Google 

FACEBOOK PIXEL 

Vi legger inn Facebook Pixel på alle nettsider vi designer. Facebook Pixel er et fantastisk lite verktøy som registrerer alle som besøker din nettside og bygger opp en kundedatabase av potensielle kunder. Disse kan du nå direkte ut til, med Facebook annonser og innlegg, enten nå eller på et senere tidspunkt. Et genialt verktøy som gir dine Facebook annonser mye større effekt.

22 12 00 11

post@digitec.no

Jordbærsletta 34 

1410 KOLBOTN