NETTSIDER

VI LEVERER FERDIGE

NETTSIDER FRA KUN 

KR. 5 900,-

LØSNINGER FOR MINDRE BEDRIFTER

Vi er opptatt av at du som kunde skal få mest mulig igjen for det du betaler for. Vi er ekstremt opptatt av at du blir fornøyd med det vi leverer og strekker oss langt for å imøtekomme dine ønsker.

Hvilket behov har du?

Dette er et viktig spørsmål som vi avdekker fra begynnelsen av. Trenger du en nettside med mange elementer, mye innhold og mange sider, så ordner vi selvfølgelig det. Men trenger du kun noe helt basic og enkelt så mener vi at du kanskje kan klare deg med en rimelig løsning. Derfor utvikler vi også nettsider til en meget lav kostnad for nettopp de kunder som ikke har behov for noe mer enn en enkel liten side.

Hva koster en nettside?

Kostnader er et viktig punkt for mindre bedrifter med små budsjetter. Det er ikke noe fasitsvar på hvor mye en nettside koster. Du betaler i prinsippet for den tiden vi bruker på å sette opp din side. Jo mer informasjon du kan gi oss, jo kortere tid vil vi bruke og jo rimeligere vil det bli.  Vi kan levere nettsider helt ned til kr.5 900,-, men da forutsetter det at vi får tilsendt tekstinnhold og eventuelt bilder vi kan bruke. 

Vi holder det vi lover

Før vi begynner arbeidet så vil du motta et tilbud fra oss på design av din nettside. Du vil aldri oppleve å betale mer enn det som er avtalt i tilbudet, uten at du eventuelt er informert om det på forhånd. Det kan hende du ønsker endringer eller nye funksjoner underveis, men da vil du alltid informeres om eventuelt påslag i pris før arbeide påbegynnes.

Hvordan er prosessen med å lage en nettside?

Det første vi gjør er å ta en prat med deg som kunde pr telefon. Da finner vi ut av ditt behov og lærer oss litt mer om din bedrift, hvem dine kunder er, og hva du ønsker å bruke nettsiden til.

Noen kunder vet nøyaktig hva de vil ha, mens andre ikke har noen formening om hva de ønsker. Det blir da vår jobb og sette opp forslag til deg som du kan vurdere.

Alle sider vi deisgner er selvfølgelig tilpasset mobile enheter og vi legger inn standard søkerord og optimaliserer sidene for Google og andre søkemotorer. Vi kan også tilby våre kunder et administrasjonskonsoll til de som selv ønsker å gjøre mindre endringer på nettsiden i etterkant.

Når du er fornøyd med din nye nettside, kobler vi denne opp mot et domene som du allerede har, eller vi hjelper deg med å opprette et nytt, valgfritt domene.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om dette. Vi hjelper deg hele veien i prosessen med å lage en ny og flott nettside og du trenger ikke inneha noen form for kompetanse på dette området. Vi fikser alt og innhenter den informasjonen vi trenger fra deg for få din nye side på nett.

Send oss en melding eller slå på tråden så får du svar på alt du lurer på, helt uforpliktende.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål

E-post: post@digitec.no

Tlf: 22 12 00 11

BE OM ET GODT TILBUD PÅ

NY NETTSIDE TIL DIN BEDRIFT

SEND OSS EN MELDING OG VI VIL TA KONTAKT SNAREST

SJEKK UT VÅRE ARTIKLER

GODE TIPS OM ENKLE OG SMARTE MÅTER Å MARKEDSFØRE DEG PÅ

22 12 00 11

post@digitec.no

Jordbærsletta 34 

1410 KOLBOTN