Hva er en landingsside og hvorfor er dette så effektivt i markedsføring?

En landingsside er kort fortalt en dedikert side som tar for seg noe konkret du ønsker å formidle til potensielle kunder. Det kan være informasjon som du ønsker få folk til å lese slik at de fatter interesse for deg eller noe du leverer. Det er en enkeltstående nettside som optimalt bør ligge på din hjemmeside sammen med de andre "undersidene" du har der.

 

Den brukes også for å få besøkende til å foreta en handling på selve siden. 

Enten klikke på en knapp for å kjøpe noe, for å laste ned et dokument, for å melde seg på et nyhetsbrev, for å be om å bli kontaktet, for å motta et tilbud fra deg, for å kontakte deg, eller kanskje for å få mer info om et spesielt produkt eller tjeneste. Det er ingen begrensninger for hva du kan bruke en landingsside til.

En landingsside kan benyttes til å promotere et spesielt produkt eller tjeneste du leverer som du ønsker å reklamere for på internett. Det er en meget effektiv måte å øke interessen for både for ditt produkt/tjeneste på, men også for ditt firma generelt.  

En landingsside er et sted der besøkende skal bli sendt til, fra andre steder på internett. F.eks fra en Facebook annonse eller fra et nyhetsbrev de har mottatt fra deg. Kombinasjonen av Facebook annonser og landingssider er mye brukt og svært effektivt så fremt kvaliteten på både annonse og landingsside er god.   

En god landingsside kan utgjøre en veldig stor effekt med tanke på omsetning eller økning av potensiell kundemasse.

22 12 00 11

post@digitec.no

Jordbærsletta 34 

1410 KOLBOTN