NETTSIDE

Jepp, for kun kr.4900,- kan du få en kliss ny nettside til din bedrift. Det er en god del bedrifter som kun har behov for en helt enkel nettside uten mange undersider eller mye funksjonalitet.

"Derfor tilbyr vi også design av helt enkle nettsider til en meget lav kostnad til deg som ikke trenger mer akkurat nå"

Alle våre sider designes fra "scratch" og vi benytter ingen ferdig templates, uansett størrelse. For deg så betyr det at du får en unik nettside som også enkelt kan bygges ut når du ønsker det.

NY NETTSIDE FRA KR.4900

Nettsiden er i dag det viktigste bindeleddet mellom deg og dine kunder. Den er som oftest det aller første møte potensielle kunder har med din bedrift. Den er din «fasade» utad og er dermed en svært viktig faktor for å tiltrekke seg nye kunder. Vi sørger for at førsteinntrykket presenterer din bedrift på en god og profesjonell måte.

DET VIKTIGE FØRSTEINNTRYKKET

Hvis ikke behovet ditt er en stor nettside med mye funksjonalitet, hvorfor skal du da betale mer enn du trenger? Vi opplever at mange kunder rett og slett klarer seg med enkle nettsider, og anbefaler heller å bruke litt mer på å drive trafikk til nettsiden isteden. Alle våre nettsider kan i ettertid kan utvides i både størrelse og funksjonalitet. Begynn enkelt til en lav kostnad, og utvid senere ved behov.

BEGYNN ENKELT OG UTVID SENERE

Alle våre sider er selvfølgelig optimalisert for visning på mobile enheter. Når vi designer nettsider har vi alltid fokus på at de skal fungere godt på mobiltelefoner. De aller fleste benytter mobil når de surfer på nett, og derfor er dette ekstra viktig. 

TILPASSET MOBIL

Vi optimaliserer alle våre sider for Google søkemotor. Dette er en viktig og omfattende jobb som er helt nødvendig for at nettopp din side skal bli så synlig som mulig i Google 

SØKEMOTOROPTIMALISERT

Gjennom et administrasjonskonsoll kan alle som ønsker, selv få tilgang til å redigere sin nettside. 

REDIGER SELV

PRISER FRA kr.4900,-

BE OM ET GODT TILBUD PÅ NY NETTSIDE TIL DIN BEDRIFT

SEND OSS EN MELDING OG VI VIL TA KONTAKT SNAREST

22 12 00 11

post@digitec.no

Jordbærsletta 34 

1410 KOLBOTN