digitecmedia

Vi hjelper deg på nett og i sosiale medier

VI VISER DEG HVORDAN 

4 viktige krav til en nettside

Forskjellen mellom en god og dårlig nettside kan ofte oppsummeres i 4 punkter.

En god nettside tiltrekker seg selvfølgelig automatisk flere kunder ettersom du fremstår som profesjonell og gir kunder det de er ute etter. En dårlig nettside sender kunder rett ut døra med en gang.

Les mer om de 4 punktene som er med på å skille gode nettsider fra de mindre gode.

computer-2937207_1920.jpg

Har du mellom 1 -10 ansatte ?

Da er du midt i vår målgruppe av bedrifter vi hjelper med å profilere seg på nett. Vårt fokus er å hjelpe bedrifter med å skape vekst gjennom bedre tilstedeværelse på nett og i sosiale medier. Vi hjelper deg med din visuelle profil og med annonsering og kampanjer 

computer-2937207_1920.jpg

Løsninger tilpasset mindre bedrifter

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Hva våre kunder sier

For å markedsføre oss bedre tok vi kontakt med Digitec Media etter mye godord fra andre. Vi trengte en hjemmeside til bruk av blogg, hjelp til Facebook annonsering, Instagram og nyhetsbrev.

Vi har fått et flott resultat og god opplæring av de diverse elementene underveis. Samarbeidet med Digital Media har vært upåklagelig og profesjonelt. 

Kunnskapen om design og oppsett har gitt en flott plattform for oss. Vi er storfornøyde!

 

- Inger-Lise, Happy Homes Torshov

Vi trengte sårt en oppgradering av hjemmesiden vår og kom i kontakt med Digital Media. Det er vi strålende fornøyd med, vi fikk god veiledning til oppsett, innhold og design. 

 

Hjemmesiden ble levert til tiden og samarbeidet fungerte veldig bra!  Fått supre tilbakemeldinger av beboere om at siden er enkel å navigere på og ser fresh ut.

 

Tusen takk for super jobb!

 

- Styreleder Kolsrud AS