Vi hjelper mindre bedrifter med profilering og markedsføring

Et markedsføringsbyrå for mindre bedrifter

Vårt fokus er å hjelpe nettopp de mindre bedriftene, og da først og fremst på et grunnleggende nivå slik at du faktisk får bygget en solid «grunnmur» som fungerer markedsmessig og som er tilpasset ditt budsjett, din bedrift og dine kunder.

Vi snakker et enkelt språk, forklarer deg hvilke ting du bør fokusere på slik at du alltid tar et steg av gangen og dermed har full kontroll.

Våre kunder er vår aller beste markedsføring

Vi skal ALLTID levere på en slik måte et du som kunde er fornøyd med oss. Dermed kan du forvente at vi strekker oss langt for å hjelpe deg på best mulig måte. Fleksibilitet, forutsigbarhet og kommunikasjon er viktige stikkord for oss. 

En bra dag på jobb
Følelsen av å ha hatt en bra dag på jobben, den er god å ta med seg hjem for de fleste. Vi har stort sett gode dager på jobb og det er fordi vi gjør det vi elsker mest, å hjelpe andre til å oppnå gode resultater.

Vi legger enormt stor vekt på kundeservice og vi ønsker å se på oss selv som kundens egen markedsavdeling. Vi har som mål og alltid levere over kundens forventning. Basert på mange hyggelige tilbakemeldinger fra kunder, så vil vi påstå at vi har lykkes godt med det.

22 12 00 11

post@digitec.no

Besøksadresse:

Apotekergata 10

0180 OSLO